Terhességi naplóm

Terhességem és babáink történetét dokumentálom ezen oldalon, hogy mások is megtudják, mi a valóság...

Szerzők

Utolsó bejegyzés a pocaklakókról...

2012.10.27. 19:58 - Cty

Hogy miért lett ez a cím?

Nos, hát a mai nap fordulópont lett az Életünkben... Elmesélem... Csütörtökön a doktor bácsink adott beutalót az Uzsoki Kórház-ba, UH-ra és CTG-re. Apukám bevitt kocsival, Anyukám bekísért.

Minden a legnagyobb rendben volt. Megismerkedtem a dokimmal, akinél szülni fogok - pontosabban aki a császármetszést levezeti. Derült égből villámcsapásként ért a hír, hogy hétfőn reggel 7:00-kor jelenésem van a táskámmal és nem úszom meg, be kell feküdnöm a kórházba. Ennyi volt az "aranyélet", most már felgyorsultak az események... 

A CTG vizsgálat jó hosszú volt, mindkét baba szívhangja rendben volt, a kiscsajszi elaludt, jól meg is gyúrkálták a pocakom, de nem sikerült felkelteni... Aztán az alagsori vizsgálóból felmentünk az első emeletre a Szülészetre, ahol az ultrahang vizsgálaton is átestünk... Megtudtuk, hogy az egyik baba 2200 gramm, a másik 2900 gramm körül van, szóval már híznak a lurkók... Megnyugtattak, hogy mindenük a helyén van, minden rendben van, azonban az ikerterhesség magában egy komplikáció és én bármennyire is nem akarok befeküdni, be kell feküdnöm... Így beírtak minket hétfőre, 13.-ként... Remélem szerencsét hoz majd a szám... :) Hazaérve a tényeket elmondtam a Páromnak. 

A következő bejegyzést már akkor fogom megtenni, amikor hazaengedtek a babákkal, így az nagyobb hangvételű lesz, ígérem és képet is teszek fel...

A bejegyzés trackback címe:

https://ctyterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr884873707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása